Visuele- en grafische vormgeving

Digitalisering

Bistro de Holterberg

Bistro de Holterberg is een restaurant waar gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Vanaf het moment dat gastheer Hidzer Gorter en chef-kok Luc Hans eind jaren ’90 het roer overnamen, slagen zij erin om hun gasten in een gezellige, huiselijke ambiance te verwennen met mooie gerechten. Ook met hun website willen zij dat gevoel uitstralen en een optimale service bieden. Dus, naast makkelijk reserveren en een heldere, dagelijks wisselende menukaart, bevat de website ook achtergrondinformatie zoals sfeerbeelden en -video’s, informatie over de omgeving en een kijkje in de geschiedenis. Met enorm veel plezier hebben we daar samen aan gewerkt. En zo kwamen we er, al doende, achter dat die geschiedenis al bijna honderd jaar geleden begon…

Opdrachtgever

Bistro de Holterberg

Samenwerking

Marlyn Kist de Ruijter
Ellen Stam

This content is restricted

“Hier mag erg veel. Of je nu binnenkomt in een slobbertrui na een fikse wandeling door de bossen, of met een paar compagnons strak in het pak, voor een zakendiner, wij zorgen ervoor dat we geen klanten, maar gasten ontvangen”

This content is restricted

mijn meest recente projecten

Digitaal, analoog, beeld, print, B2B, B2C, het komt allemaal dagelijks langs. Deze drie projecten zijn in ontwikkeling of nét afgeleverd.