Portfolio

HONDENSCHOOL 2.0

Stapsgewijs een digitale band opbouwen met de cursisten en deelnemers aan trainingen, dat doet niet iedere hondenschool. Het leek een beetje ver van het mandje, maar deze school maakt bewust stappen om ook in de digitale communicatie een optimale dienst te verlenen aan hun klanten.

Tisa © Daarom! Hondenschool

© Getty Images

HISTORIE VOOR NEDERLAND EN VLAANDEREN

G-Geschiedenis was een historisch magazine dat achtmaal per jaar in Nederland en Vlaanderen verscheen. Iedere editie heeft een thema, dat soms aansluit bij de actualiteit. Daarnaast waren er boeiende en vaak verrassende artikelen over diverse historische onderwerpen, zoals portretten en gebeurtenissen.

NIET ZOMAAR KUNST

Stel je eens voor dat je oog in oog staat met schilderijen van oude meesters, van ieder detail moet beoordelen of het beeld zo waarheidsgetrouw mogelijk in een catalogus wordt afgedrukt. Het is voor mij een bijna jaarlijks terugkerend ritueel. En verrast me nog iedere keer.

Ter Borch family Studio, Portrait of Moses ter Borch (1645-1667) Holding a Kolf Club © Salomon Lilian 2022

©Bistro de Holterberg - Foto: Marlyn Kist de Ruijter

RESTAURANT 2.0

Hoe je met een website de sfeer overbrengt van een restaurant waar huiselijkheid, gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. En dan wel op zo’n manier, dat de vele regelmatig terugkerende gasten zich herkennen in het beeld. En dat ook nieuwe gasten het gevoel hebben online net zo goed bedient te worden als dat ze eenmaal aan tafel zitten.

EEN LEVENSWERK IN BOEKVORM

De botanicus en kunsthistoricus Sam Segal (1933 – 2018) bestudeerde en verzamelde bijna een halve eeuw lang duizenden stillevens. Zo documenteerde hij het beeld van ca. 90.000 schilderijen en tekeningen. Het boek ‘Dutch and Flemish Flower Pieces’, geschreven samen met Klara Alen, beschrijft de hoogtepunten uit zijn verzameling.

Frans Francken de Jongere, Kunstkamer met schilderijen, schelpen, munten en een boeket bloemen. Bron: Wikimedia

© Explokart

HISTORISCHE KAARTEN BELICHT

Historische kaarten vormen een belangrijk deel van ons cultureel erfgoed. Onder de vleugels van de UVA voert Explokart onderzoek uit en publiceert dit in een reeks lijvige boeken.

GEÏNTERESSEERD?
VRAAG MAAR!

Als je naar aanleiding van mijn portfolio vragen hebt, een afspraak wilt maken of misschien niet kan wachten om een opdracht bij mij neer te leggen, neem dan gauw contact op!

9 + 14 =